De mooiste Trouwlocatie van Nederland in Ruurlo

Trouwen in Gelderland op het landgoed van Kasteel Ruurlo

Klik hier en vraag direct onze uitgebreide trouwinformatiemap aan!


Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwen is de bezegeling van jullie liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen.
Jullie huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van jullie leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteed. Oranjerie Ruurlo neemt jullie graag een stukje zorg uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Dus zowel voor een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als een spetterende dag vol feest zijn jullie bij ons aan het juiste adres!


Een romantisch ontvangst

Een romantisch ontvangst op locatie kan volledig naar uw wens gerealiseerd worden. Niets is ons te veel op jullie bruiloft. Wensen jullie een rode loper of een prinselijke koets? Bij ons is alles mogelijk! Bij binnenkomst wordt jullie alle zorg uit handen genomen zodat jullie, jullie gasten kunnen verwelkomen en volop kunnen gaan genieten van jullie mooiste dag.


Het burgerlijk huwelijk

Het naastgelegen Kasteel Ruurlo is een officiële trouwlocatie van gemeente Berkelland. Bij een trouwfeest op deze locatie hoeven jullie dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Alles kan op één locatie plaats vinden. Wij bieden jullie vele mogelijkheden en informeren jullie hier graag over.


Een sfeervolle receptie

De mogelijkheden om in Oranjerie Ruurlo jullie receptie te houden zijn zeer uiteenlopend. Of jullie nu genieten in een klein of groot gezelschap, er wordt veel aandacht besteed aan het felicitatiemoment. Bij goed weer is ook ons ruime terras een uitstekende mogelijkheid, iedereen kan heerlijk van de zon genieten terwijl jullie de gelukwensen ontvangen. Stralender kan jullie bruiloftsreceptie niet worden.


Een heerlijke lunch

De voortreffelijke keuken van Oranjerie Ruurlo is in de wijde omgeving bekend. Of jullie nu heerlijk willen lunchen, gebruik wensen te maken van een High Tea of willen genieten van culinaire hapjes, jullie zijn bij ons aan het juiste adres. Wensen jullie een broodjes lunch, een buffet of een uitgebreide 3-gangen lunch? Wij bieden het allemaal. Kies voor een uitmuntende ambiance in onze sfeervolle Oranjerie of geniet lekker van de zon op ons riante terras met Kasteel Ruurlo op de achtergrond. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met jullie.


Een High Tea

Wanneer jullie iets anders wensen dan een lunch kunnen wij jullie onze High Tea van harte aanbevelen. In ongedwongen sfeer genieten van heerlijke soorten thee en verschillende zoete- en hartige lekkernijen. De High Tea kan aan tafel geserveerd worden maar ook een buffetvorm. Uiteraard zijn alle mogelijkheden aan te passen naar jullie wensen.


Culinair dineren

Na jullie huwelijksvoltrekking kunnen jullie heerlijk blijven dineren. In ons sfeervolle restaurant genieten jullie van een culinair diner of een heerlijk dinerbuffet. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade laten jullie genieten van culinaire hoogstandjes, welke allen bereid worden met verse ingrediënten en seizoens- en streekgebonden producten. De menukaart is klassiek van opzet en de smaakvolle gerechten met een uitgebalanceerde harmonie van kruiden, maken jullie diner tot een exclusief culinair genoegen. Wij bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden en stellen een menu samen die aan al jullie wensen voldoet.


Een feestelijk buffet

Iets anders dan een geserveerd diner? Dan kunnen wij jullie onze verschillende buffetten van harte aanbevelen. Heerlijk genieten van de meest uiteenlopende, culinaire gerechten in een ongedwongen sfeer. De mogelijkheden voor een buffet zijn zeer uiteenlopend. Wij bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden en stellen gezamenlijk een buffet samen die aan al jullie wensen voldoet.


Spetterend dessert buffet

Sluit jullie diner of buffet feestelijk af met een spetterend dessertbuffet


Een sfeervolle feestavond

Jullie trouwfeest is niet compleet zonder een knallende feestavond. Onze Oranjerie is geschikt voor gezelschappen van 75 tot 350 personen en bied vele mogelijkheden voor een spetterend feest. Een DJ of band kan de muziek verzorgen terwijl jullie de openingsdans inzetten en zal ervoor zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Wij bieden volledige arrangementen aan, maar in overleg kunnen jullie de inhoud ook zelf bepalen.


Koninklijk overnachten

In Kasteel Ruurlo is een schitterende bruidssuite gesitueerd in de oude torenkamer, met een kingsize bed en een waanzinnige badkamer. Na het feest in de Oranjerie hoeven jullie dus niet ver te zoeken om de huwelijksnacht door te brengen. De volgende morgen wordt er een luxe ontbijt (op bed) geserveerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u trouwen in een prachtige kasteel in Ruurlo Gelderland? Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie en een bezichtiging gerust contact met ons op:

sales@oranjerieruurlo.nl | 0573- 820 220

Bezoek Museum MORE in Kasteel Ruurlo